Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

Навлака за перница Moj San Memory

Додаток за перницата Moj San Memory

Cijena: KM

Навлака за перница Moj San Memory

  • Антиалергиска навлака која спречува развој на бактерии и грини
  • 3Д пропустлива трака за подобра циркулација на воздухот
  • Навлака со патент, перлива на 40°C 
  • Наменски произведен додаток за перницата Moj San Memory
Антиалергиска навлака која го спречува размножувањето на грините и бактериите во внатрешноста на перницата. За подобра циркулација на воздухот и проветреност на перницата, на самата навлака е додадена и 3Д пропустлива ткаенина.
Надворешна навлака:
  • Висококвалитетна антиалергиска ткаенина
  • 3Д ткаенина за вентилација
Димензии: 65х50