Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

Besplatna kućna dostava za narudžbe preko 99,90 KM

Besplatna dostava na kućnu adresu za narudžbe preko 99,90 KM

Besplatna dostava je omogućena za sve madrace koji se kupe kroz naše vlastite MS Shop salone u Sarajevu, Zenici i Banja Luci ili online putem naše stranice.

Za internet kupovinu na www.mojsan.ba 

MojSan® je obezbijedio besplatnu dostavu na kućnu adresu za narudžbe kreirane online u vrijednosti preko 99,90 KM. Ova pogodnost je posebno kreirana za kupovinu preko interneta. Besplatna dostava je definirana za adrese na teritoriji Bosne i Hercegovine. Nakon potvrde narudžbe dan prije slanja robe kupac se obavještava o danu isporuke a prije samog dolaska na adresu biva kontaktiran od strane dostavljača.

U prilici smo da robu kupljenu preko naših vlastitih kanala prodaje vrlo često dostavimo i sami, vlastitim prevozom, a u suprotnom kada to nismo u mogućnosti dostavu za nas obavlja brza pošta EuroExpress.

Rok isporuke standardnih i vanstandardnih proizvoda je 7-13 dana (uz izuzetak prilikom narudžbe kreveta kod kojih je rok isporuke 25-32 dana max.)


Za kupovinu u našim MojSan® Shop salonima i MojSan® mobilnoj prodaji

Besplatna dostava je omogućena za sve madrace koji se kupe kroz naše vlastite MojSan® salone u Sarajevu, Zenici i Banja Luci. U najvećem broju slučajeva dostavu radimo sami za ova područja a ako to nismo u mogućnosti angažujemo brzu poštu EuroExpress. U svakom slučaju dan prije slanja robe, kupac biva kontaktiran od strane naših uposlenih a prije same dostave od strane dostavljača kako bi se osiguralo da bude na adresi u trenutku dostave. 

Besplatnu dostavu za robu kupljenu preko naše  MojSan® mobilne prodaje smo obezbijedili za madrace i nadmadrace kupljene na ovaj način. Također dio isporuka realiziramo vlastitim prevozom i osobljem a za isporuke koje su van našeg dometa dostavu realizira brza pošta EuroExpress. Rok isporuke standardnih i vanstandardnih proizvoda je 7-13 dana (uz izuzetak prilikom narudžbe kreveta kod kojih je rok isporuke 25-32 dana max).

NAPOMENA Za kupovinu preko partnerskih salona namještaja

S obzirom na specifičnost poslovanja kroz razne kanale prodaje, pored vlastitih, za proizvode koji se naručuju kod naših partnera na području BiH dostavu odnosno opciju obezbjeđenja iste preuzimaju isti partneri kod kojih se proizvod naruči.