Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

Vanstandardne dimenzije

Izvedba raznih, oblika i dimenzija proizvoda

Nudimo mogućnost izvedbe raznih oblika i dimenzija madraca, nadmadraca, sa brzim rokom isporuke. MojSan®, prilagodljiv Vašim zahtjevima

MojSan® nudi mogućnost izvedbe raznih, oblika i dimenzija madraca i drugih proizvoda baziranih na Vašim specifičnim zahtjevima. Jedna od naših glavnih osobina kao branda je upravo ta sposobnost kreiranja proizvoda prema unikatnim potrebema svakog kupca i što je još bitnije, brza isporuka te vrste robe u rekordnom roku. 

Svoju proizvodnju smo prilagodili rješavanju ovakvih narudžbi u kratkom roku, te smo spremni isporučiti i vanstandardne proizvode u roku koji je postavljen i za one koje standardno imamo na stanju. Naš rok isporuke na Vašu adresu je 7-10 dana i tu našu prednost je prepoznao veliki broj kupaca širom BiH. 

Ako imate specifične zahtjeve vezane za dimenziju madraca ili nadmadraca, ne znate kome da se obratite, ili Vam neki proizvod treba u roku koji drugi nisu spremni ispoštovati MojSan® je pravi partner za rješenje Vašeg problema. Za sve dodatne informacije nam se obratite putem kontakt forme i očekujte brz odgovor.