Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

Prodajna mjesta

MojSan® proizvodi su dostupni kroz mrežu prodajnih kanala širom BiH

MojSan® Shop prodajni saloni

MojSan® Shop saloni su ugodna mjesta gdje se možete upoznati sa kompletnom ponudom naših proizvoda te dobiti stručne informacije od naših uposlenika vezano za Vaše specifične potrebe. Vlastiti maloprodajni saloni se nalaze u Sarajevu i to u TC Dallas na Otoci te u SC Alta na Marijinom dvoru. Dok je naš salon u Zenici lociran u SC Džananović. Također naši proizvodi su izloženi u show room-u vlastite Fabrike madraca u Kaknju. Naš najnoviji projekat je novootvoreni salon u Banjaluci a nalazi se u TC Emporium.

Pronađite najbliži MojSan® Shop

MojSan® mobilna prodaja

Prodajni prestavnici MojSan® mobilne-kombi prodaje djeluju na prostoru cijele BiH. Promocija, prezentacija i prodaja proizvoda se vrši na licu mjesta nakon definisanja termina održavanja iste. Prezentacija je rezultat prethodnog dogovora sa institucijama u kojima se realizira prodajna promocija a prema posebno dogovorenim uslovima sa tom institucijom ili sindikatom.

Više informacija

Partnerski saloni namještaja

Mreža kooperantskih salona namještaja se nalazi na cijeloj teritoriji BiH gdje smo nastojali omogućiti našim kupcima mogućnost kupovine MojSan® proizvoda u skoro svakom gradu. Da bi lakše mogli provjeriti gdje u Vašem ili Vama najbližem gradu možete kupiti MojSan® proizvode koristite pretragu na ovoj stranici

Pronađite najbliže prodajno mjesto