Душек Luna | MojSan
Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

Душек Luna

Комбинација на Bonnell јадро и ПУ пена

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: views/product.php

Line Number: 98

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: views/product.php

Line Number: 98

Cijena: KM

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: views/product.php

Line Number: 146

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: views/product.php

Line Number: 146

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: views/product.php

Line Number: 146

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: views/product.php

Line Number: 146

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: views/product.php

Line Number: 146

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: views/product.php

Line Number: 146

Комбинација на Bonnell јадро и ПУ пена

При изборот на идеален душек за Вас, една од основните одлуки е дали ќе одберете душек од пена или од жичано јадро. Многумина од нас пораснале на душеци со јадро од федери, па и денес исто така пружините се користат како основа при изработка на душеци од овој вид. Некои од Вас имаат лошо искуство со душеци од овој вид, па затоа дополнително се потрудивме да креираме душек кој ќе Ве натера да ги заборавите сите недостатоци на жичаните душеци. Висококвалитетната антибактериска навлака, во изведба зима-лето Ве потсетува сезонски да го ротирате душекот од двете страни за спиење, користејќи ги придобивките на зима-лето ефектот на Вашето тело, а со самото тоа правите и повеќекратна корист во однос на продолжување на векот на траење на самиот душек. Душекот е со вкупна висина од 22 цм. 
 
Душекот Luna е душек од асортиманот на Moj San кој ќе Ви го промени мислењето за душеците со жичано јадро! Душекот Luna се препорачува за лица со телесна тежина до 90 кг. Во понуда имаме и изведба на појачана варијанта од истиот душек, душек со додатно појачано јадро, пена и кокос, за лица со телесна тежина до 110 кг. Станува збор за душекот Luna Extra.
 • Висококвалитетна и тешкогорива навлака со антиалергиски својства, направена од ткаенина која ги задоволува барањата на Öko-Tex стандардите
 • Навлака од типот лете-зиме
 • 30 мм полиуретанска пена како облога која овозможува подобра удобност во споредба со другите душеци со висина приближна на 22 цм
 • Странично појачување од полиуретанска пена која гарантира појака структура на душекот
 • Структурата bonnell јадро овозможува подобро проветрување на душекот
 • Антиалергиска навлака
 • Волнена вата 350 г/ м2
 • ПЕС вата 350 г/ м2
 • Ретекс
 • ПУ пена ПТ2541
 • Тврд филц 500 г/ м2
 • Bonnell јадро на пружината

Prodajna mjesta

MojSan® proizvode možete kupiti u 109 salona namještaja u BiH. Potražite naše proizvode i u Vašem gradu!