Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

MojSan® na sajmu DESIGN DISTRICT Rovinj 2019

Učestvovali smo na sajmu DESIGN DISTRICT u Rovinju u periodu od 17.-20.10.2019. godine

HOME & HOTEL collection by MojSan®

Učestvovali smo na sajmu DESIGN DISTRICT u Rovinju u periodu od 17.-20.10.2019. godine gdje smo imali priliku prezentirati našu kolekciju proizvoda koju smo segmentirali na HOME collection te HOTEL collection kolekciju proizvoda za spavanje. 

Izuzetno veliko interesovanje za naše proizvode koje smo sa ponosom prezentirali zajedno sa Vezo Commerce, našim partnerom, zastupnikom za regiju Istre kulminiralo je nagradom koju smo dobili za najbolji koncept izlaganja na ovom sajmu. 
 
Uz novitete koje smo prezentirali imali smo priliku razmjeniti i iskustva sa nekim od najrenomiranijih arhitekata na polju opremanja smještajnih kapaciteta. Veliko zadovoljstvo nam je bilo ugostiti gospodina Stefana Paiocchi iz jedne od najpoznatijih svjetskih arhitektonskih studija Zaha Hadid Architects, razgovarati o novim trendovima u hotelijerstvu te zahtjevima koje MojSan može ispuniti vezanim za projekte opremanja.
 
Stefano Paiocchi je bio glavni gost predavač na sajmu Design District Croatia a našom ponudom, novitetima i prezentacijom je bio jako pozitivno iznenađen.
 
Zaha Hadid Architects, osnovan od strane jedne od najpoznatijih arhitektica ikada, Zahe Hadid, ima sjedište u Londonu i potpisuju neke od najzahtjevnijih projekata moderne gradnje u svijetu.
 
MojSan je do sada opremio preko 100 hotela, dovoljna referenca za potencijalnu suradnju i sa najvećim.
 
Izuzetno uspješnu prezentaciju i kvalitetan feedback koji smo dobili od strane posjetitelja nam daje za pravo očekivati značajne uspjehe na spoemenutom tržištu. 
 
Vaš MojSan Team :-)