Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

NOVO MojSan Woolly Collection

WOOLMARK 100% vuna
MojSan Woolly Collection je nova kolekcija proizvoda MojSan na bazi prirodnih materijala koja spada u PREMIUM asortiman kolekcije proizvoda. Proizvodi iz kolekcije Woolly su punjeni najfinijom čistom WOOLMARK novom vunom za vrhunski ugođaj spavanja. 
 
Originalni su i jedinstveni proizvodi na tržištu sa strukturom od isključivo prirodnih materijala. MojSan Woolly kolekcija proizvoda u osnovi ima vrhunsku WOOLMARK čistu novu vunu koja garantira savršene uslove za spavača koji preferiraju 100% prirodan ambijent spavanja.

 

MojSan Woolly Collection set uključuje;

 
PURE NEW WOOL by WOOLMARK Company
 
Čista nova vuna podrazumjeva runo sa ovce ili janjeta koje prethodno nije;

  • predeno,
  • obrađivano,
  • ugrađivano u druge gotove proizvode.

Proizvodi na bazi vune su otporniji na prljanje i jednostavni za održavanje. Vuna ima sposobnost upijanja vlage do 33% vlastite težine u suhom stanju bez da odaje osjećaj vlažnosti. Periva je ako je teko navedeno u uputstvu. 

Vuna je jako izdržljiv, postojan i dugovječan materijal koji zadržava vlastiti prvobitni oblik.

 

WOOLMARK Company

WOOLMARK brand se koristi za certificiranje proizvoda u vezi sa sastavom vlakana vune, prikladnosti za svrhu korištenja, performansi u korištenju i održavanju kako bi se osigurala očekivanja korisnika od samog proizvoda. Proizvodi licencirani ovim znakom zadovoljavaju stroge standarde i obezbjeđuju povjerenje korisnika u kvalitet proizvoda. Logotip WOOLMARK je vlasništvo kompanije The Woolmark Company.

 
beCOOLinWOOL...