Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

НОВО MojSan Visco anatomic line перници

Од сега не мора да се грижите за спиење на други места без Вашата перница! Каде и да сте Вие, таму е и Вашата перница!

Одговор на новата технологија за проблемите со спиење кои ги имаат луѓето како резултат на модерниот и брз начин на живот
MojSan Visco anatomic line перници се одговор на специфичните потреби на спијачите за соодветна перница со посебен облик. Изработени од високо квалитетна мемори пена, анатомски обликувана за поставување на главата во соодветна позиција за спиење како би се избегнале негативните ефекти од превртување и барање на идеална позиција за време на спиењето.
 
Колекцијата MojSan Visco anatomic line перници содржи:
 
Ортопедски и терапевтски карактер на делување на Вашето тело, помагаат кај проблеми со ‘рчење и ја поттикнуват циркулацијата на крв благодарение на способноста на прилагодување кон обликот и положбата на телото во даден момент.
 
Практични се и преносливи благодарение на посебната вреќичка за складирање и транспортирање. Од сега не мора да се грижите за спиење на други места без Вашата перница! Каде и да сте Вие, таму е и Вашата перница!
 
MojSan Visco anatomic line перници - Одговор на новата технологија за проблемите со спиење кои ги имаат луѓето како резултат на модерниот и брз начин на живот!