Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

Društveno odgovorno poslovanje kao temelj korporativne svijesti branda MojSan

Donacija Klinici za neurohirurgiju UKC Tuzla vrijedna 15.000 KM

Klinika za neurohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla kao vodeća neurohiruška ustanova u BiH je od vitalnog značaja ne samo za pacijente koji gravitiraju ovom području nego i za cijelu BiH jer sve veći broj pacijenata van Tuzlanskog kantona dolazi upravo na liječenje u ovu kliniku što ima tendenciju povećanja upravo iz razloga što liječi širok dijapazon bolesti koje ne mogu biti tretirane u drugim zdravstvenim ustanovama. 

MojSan je prepoznao značaj ove klinike te obzirom na to da klinika trenutno raspolaže sa 30 kreveta uručili smo donaciju vrijednu 15.000 KM a tiče se opremanja kompletnog odjela Klinike za neurohirugiju UKC-a Tuzla sa 30 madraca, 40 odgovarajućih zamjenskih plahti, 60 jastuka te 60 setova posteljina posebno izrađenih za ovu priliku i namjenu.

Simbilično, prva donacija, općenito ovog  tipa kompanije Delibašić poliuretani – branda MojSan je bila upravo Univerzitetsko kliničkom Centru Tuzla još 2015. godine kada smo započeli projekat pod nazivom „Donacije MojSan“  i od tada smo ih realizirali preko 15.

Ovo je treća donacija koju brand MojSan uručuje UKC-u Tuzla na što smo jako ponosni. Sve ostale su također bile za bolnice i kliničke centre širom BiH a njihova ukupna vrijednost je sa ovom današnjom premašila 50.000 KM. 

Realizacijom brojnih društveno odgovorih aktivnosti mi na dobrovoljnom principu djelujemo i integriramo brigu o društvenim pitanjima u svoje poslovne aktivnosti. Ova pozitivna priča nema za cilj samo promociju naše kompanije kao takve nego predstavlja i svojevrstan put kojim i druge kompanije mogu učiniti nešto korisno za sredinu u kojoj vrše svoje poslovne aktivnosti i ostvaruju profit. Naša skrivena poruka na samom početku ovog vrijednog projekta je bila upravo ta da potaknemo i druge da rade slično u skladu sa vlastitim mogućnostima. 

Vaš MojSan team.