Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

MojSan® na međunarodnom sajmu namještaja Ambienta 2017

Zagreb 11.-15.10.2017. godine

Zagreb 11.-15.10.2017. godine

Kompanija Delibašić poliuretani d.o.o. - brand MojSan® nastupala je na međunarodnom sajmu namještaja Ambienta 2017 koji se održavao u Zagrebu od 11. do 15. oktobra. 2017. godine.

Drugi uzastopni nastup našeg branda MojSan® na ovom prestižnom sajmu je s ciljem približavanja vlastitih proizvoda tržištu Hrvatske ali i zemalja Evropske unije. 

MojSan® kao vodeći bosanskohercegovački proizvođač sistema za spavanje suočen je sa sve većom potražnjom vlastitih proizvoda na domaćem ali i susjednim tržištima što zahtjeva konstantno unaprijeđenje proizvodnje i širenje kapaciteta. 

Nastupom na Ambienti 2017 želimo pokazati naš raznoliki proizvodni asortiman proizveden prema najvišim standardima industrije sistema za spavanje. Strateški ciljevi širenja tržišta idu u korak sa činjenicom da je naš brand postao prepoznatljivo ime u ovoj industriji u cijelom regionu.

Ovogodišnja Ambienta je 44. po redu sajam namještaja unutarnjeg uređenja i prateće industrije. Svojim sadržajem i dalje se pozicionira kao najvažniji poslovni događaj drvne industrije u Hrvatskoj.