Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

MojSan® u realizaciji projekta opremanja brodova

Zajedno sa našim partnerom INCentar Zadar realizirali smo projekat opremanja luksuznog broda "Adriatic Queen"

Projekat opremanja broda "Adriatic Queen" u suradnji sa INCentar Zadar
MojSan® linija proizvoda u skladu sa razvojem potreba tržišta je u prilici odgovoriti na nove izazove i projekte ne-standardnog tipa opremanja u skladu sa specifičnim korisničkim zahtjevima. Sa tim u vezi realizirali smo opremanje luksuznog broda "Adriatic Queen" u suradnji sa partnerom INCentar iz Zadra. 
 
Pridržavajući se standarda propisanim za ovu vrstu opremanja u prilici smo ponuditi vrhunske madrace, krevete, izrađene prema specifičnim zahtjevima i potrebama ove vrste plovnih objekata. Posebna pažnja je posvećena segmentu sigurnosti te su proizvodi izrađeni od teškogorivih materijala sa konstrukcijom koja omogućava lakšu provodljivost zraka radi spriječavanja zadržavanja vlage unutar istih. Iskustvo opremanja i specijalizirana proizvodnja madraca za razne namjene kojoj pristupamo sa velikom pažnjom nam daje mogućnost odgovora na zahtjeve i izradu složenijih individualnih oblika i karakteristika madraca za brodove, jahte, brodice, i druga plovila. 
 
Našim cijenjenim korisnicima smo u prilici ponuditi vrhunsku udobnost u plovilima identičnu onom koju godinama pružamo u Vašim domovima.