Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

Hotelski program MojSan®

Hotelski program MojSan® madraca, box spring kreveta i pratećeg programa

Brand MojSan® sa svojom hotelskom linijom madraca je prisutan u BiH, Hrvatskoj, Makedoniji te Švicarskoj.

Preuzmite katalog MojSan® Hotelski program (BiH)

Download MojSan® Hotel Collection catalogue (English)

Laden Sie den Katalog der MojSan® Hotel Programm (Deutsch)


MojSan® kao moderna industrija sistema za spavanje za potvrdu visokog nivoa kvaliteta proizvoda ima i partnerstvo sa velikim brojem hotela i hotelskih lanaca u BiH ali i šire.

Kreiranje proizvoda za spavanje nam je bio izazov kome smo se uspješno odazvali te kroz godine postali prepoznatljivo ime u ovoj industriji u BiH i šire. Naša želja da budemo vrhunski u ovom segmentu je rezultirala činjenicom da je MojSan® učestvovao u opremanju svih značajnijih i većih projekata novih hotela u BiH u posljednjih nekoliko godina.

MojSan® prati trendove u hotelijerstvu i u prilici je ponuditi proizvode za opremanje istih prema kategorizaciji i standardizaciji ove vrste objekata. Madraci hotelskog programa zadovoljavaju visoke kriterije čvrstoće i teškogorivosti materijala. U ponudi imamo razvijene posebne modele madraca, posteljina i jastuka prema kriterijima za pojedinu kategoriju i to od jedne do pet zvijezdica.

Hoteli opremljeni MojSan® madracima

Ville i apartmani opremljeni MojSan® madracima

Hotelski program

U ponudi imamo razvijene posebne modele madraca, posteljina i jastuka prema kriterijima za pojedinu kategoriju i to od jedne do pet zvijezdica. Razvijena sposobnost opremanja poznatih hotelskih lanaca u BiH i regionu je nešto po čemu postajemo prepoznatljivi i cijenjeni kod naših partnera.

Pregled proizvoda

Brand MojSan®

MojSan® je domaći brand prisutan na domaćem ali i susjednim tržištima, prepoznatljiv po širokoj ponudi kvalitetnih proizvoda za spavanje, rokom isporuke od 7-10 dana, mogućnosti izrade vanstandardnih proizvoda po želji kupca sa istim rokom isporuke, kao i besplatnoj dostavi na adresu u okviru granica BiH

Više informacija

Garancija kvaliteta

Politika kvaliteta branda MojSan® je izgrađena u cilju obezbjeđenja kvalitetnog spavanja kroz proizvodni sistem i sistem administracije te u skladu sa najvećim svjetskim i evropskim standardima u oblasti sistema za spavanje

Više informacija