Душек Luna Extra | MojSan
Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

Душек Luna Extra

Кокос - природна алтернатива за цврст душек!

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: views/product.php

Line Number: 98

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: views/product.php

Line Number: 98

Cijena: KM

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: views/product.php

Line Number: 146

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: views/product.php

Line Number: 146

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: views/product.php

Line Number: 146

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: views/product.php

Line Number: 146

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: views/product.php

Line Number: 146

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: views/product.php

Line Number: 146

Кокос - природна алтернатива за цврст душек!

Како би биле потполни во понудата на душеци со жичано јадро, за оние лица кои преферираат потврда подлога за спиење, како и за лица со телесна тежина до 110 кг, произведовме душек кој во својата структура има кокосова плоча. Душекот Luna Extra во основа е изграден од Bonnell жичано јадро со задебелена жица од 2,4 мм која на овој душек му дава еластичност и долготрајност, која е гарантирана и од ПУ пена со појачана тврдост на страничните делови на душекот. Душекот е со вкупна висина од 22 цм.
  
Душекот Luna Extra е душек каде што посветивме внимание на природниот аспект во индустријата на системи за спиење, па со употреба на кокос добивме цврстина на душекот врз база на природни материјали. Душекот Luna Extra се препорачува на лица со телесна тежина над 90 кг, односно за лица со телесна тежина до 110 кг. 
 • Висококвалитетна и тешкогорива навлака со антиалергиски својства, направена од ткаенина која ги задоволува барањата на Öko-Tex стандардите
 • Навлака од типот лете-зиме
 • 30 мм полиуретанска пена како облога која овозможува подобра удобност во споредба со другите душеци со висина приближна на 22 цм
 • Странично појачување од полиуретанска пена која гарантира појака структура на душекот
 • Структурата bonnell јадро овозможува подобро проветрување на душекот
 • Антиалергиска навлака
 • Волнена вата 350 г/ м2
 • ПЕС вата 350 г/ м2
 • Ретекс
 • Латексиран кокос
 • ПУ пена ПТ3044
 • Појачано bonnell јадро на пружината

Prodajna mjesta

MojSan® proizvode možete kupiti u 109 salona namještaja u BiH. Potražite naše proizvode i u Vašem gradu!