Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

Delibašić poliuretani d.o.o. brand MojSan

Na ovaj način želimo i postojećim partnerima dati do znanja da je povjerenje ukazano našoj kompaniji bila prava odluka - Beadisa Delibašić Husika generelna direktorica

Nositelj Bisnode certifikata bonitetne izvrsnosti AAA
Delibašić poliuretani d.o.o, vlasnik branda MojSan, lidera u proizvodnji sistema za spavanje u Bosni i Hercegovini svoj dugogodišnji kontinuirani poslovni uspjeh okrunila je Certifikatom poslovne izvrsnosti dodjeljenog od strane međunarodne analitičke kuće Bisnode. Bisnode 4Excelence, event posvećen uspješnim bosanskohercegovačkim kompanijama održan je u sarajevskom Klubu1 gdje je organizirana dodjela Certifikata. 
 
Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojim se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka finansijske kvalitete poslovnog subjekta. Mnoge kompanije koriste ga kao potvrdu dugogodišnjeg i kvalitetnog rada zbog kojeg su svrstane u sam vrh domaće privrede i uz bok firmama iz Europske unije. U privredi Bosne i Hercegovine, bonitetno izvrsne kompanije u ukupnim državnim prihodima participiraju sa 67% dok iste zapošljavaju 55% od ukupnog broja zaposlenih. Od ukupnog broja registriranih firmi u BiH samo njih 21% spada u kategooriju bonitetno izvrsnih.  
 
"Jedan od ključnih temelja našeg poslovanja jeste stabilnost poslovnih odnosa uspostavljenih do sada te kreiranje uslova za sticanje visokog nivo povjerenja u nove poslovne odnose. Delibašić poliuretani d.o.o. brand MojSan, ima jasnu viziju stvaranja kvalitetnog odnosa sa našim poslovnim partnerima. Imati za partnera poduzeće koje je nositelj Certifikata bonitetne izvrsnosti znači da je ono dokazano stabilno ugledno i vjerodostojno preduzeće jer je Certifikat kao dodatna referenca jedan od najvažnijih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja. Na ovaj način želimo i postojećim partnerima dati do znanja da je povjerenje ukazano našoj kompaniji bila prava odluka", kaže Beadisa Delibašić Husika generelna direktorica ove domaće kompanije.   
 
Bisnode Grupa vodeći europski ponuđač poslovnih informacija, sa sjedištem u Švedskoj okuplja više od 2700 stručnjaka iz 18 europskih zemalja. Certificiranje poslovnih subjekata je dugogodišnja poslovna praksa a postojeći sistem rangiranja bonitetne izvrsnosti ocjenama A, AA i AAA u primjeni je još od 1989. godine.
 
Analitička metoda izračuna jedinstvena je za sva tržišta Europe i temelji se na službenim godišnjim finansijskim izvještajima poslovnih subjekata te prognozi uspješnosti u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci. 
 
MojSan, Vaš partner za ugodan i zdrav san... jer kvalitet nema alternativu!