Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

NOVO Posteljine MojSan

Posteljine MojSan su dostupne u tri različite kolekcije; SATIN collection, RANFORCE collection i BABY collection

...jer Vaša koža kaže tako!
Novo u asortimanu MojSan, Posteljine MojSan su dostupne u tri različite kolekcije;
 
 
Kolekcija broji 6 različitih dezena a dostupne su u dvije dimenzije, za jednu osobu - Single i za dvije osobe - Double. Svi setovi u sebi sadrže plahtu, navlaku za jorgan te jastučnice čiji broj ovisi o dimenziji posteljine. Svaki set u Single dimenziji sadrži 2 jastučnice dok je kod Double varijanti set od 4 jastučnice. 
 
Kolekcija broji 6 različitih dezena a dostupne su u dvije dimenzije, za jednu osobu - Single i za dvije osobe - Double. Svi setovi u sebi sadrže plahtu, navlaku za jorgan te jastučnice čiji broj ovisi o dimenziji posteljine. Svaki set u Single dimenziji sadrži 2 jastučnice dok je kod Double varijanti 4 jastučnice. 
 
Kolekcija broji 3 različita dezena a dostupne su u dimenziji namjenjenoj dječijem krevetiću. Svi setovi u sebi sadrže plahtu, navlaku za jorgan te dvije jastučnice. 
 
 
Posteljine MojSan su izrađene od 100% prirodnih pamučnih vlakana sa pomno odabranim dezenima koji će učiniti Vašu sobu prostorom koji je puno više nego samo mjesto za spavanje. Ugodna za kožu, vlakna čistog prirodnog pamuka posteljinama obezbjeđuju dugotrajnost usljed korištenja i pranja dugi niz godina!
 
Posteljine MojSan ...jer Vaša koža kaže tako!