Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

Kompromis u krevetu, kompromis u braku?!

MojSan na Festivalu vjenčanja u Mepas Mallu u Mostaru

MojSan odgovor na izazove kod kupovine bračnog madraca!
Ulaskom u svaku vezu a naročito onu bračnu pristajemo na brojne kompromise koji su nužni za pravilno funkcioniranje bračne zajednice. 
Problematikom kompromisa u braku na vlastiti način smo se pozabavili na Festivalu vjenčanja u Mepas Mallu u Mostaru.
 
Svojim nastupom smo dali svoj doprinos budućim bračnim partnerima u lakšem odabiru odgovarajuće podloge za spavanje. Bračna zajednica sa sobom nosi mnogo odricanja, kompromise, a jedna od njih je svakako ona u krevetu, jer ne odgovara svima ista podloga za spavanje. 
 
Obzirom da se sve više u posljednje vrijeme susrećemo sa upitima vezano za kvalitetnu preporuku odgovarajućih partnerskih izvedbi madraca odlučili smo se na Festivalu vjenčanja u Mepas Mallu  prezentirati jedan od naših modela koji nudi riješenje za bračne partnere. Madrac Galileo Memory Silver svojom kombinatorikom nudi čak 16 različitih varijanti za spavanje u double varijanti bračnog kreveta. Na taj način smo uspješno odgovorili zahtjevima parova koje muče gore navedena pitanja u pogledu svojevrsnog kompromisa glede izbora ovog bitnog dijela namještaja.
 
Festival vjenčanja održan u Mepas Mallu u Mostaru pod okriljem kompanije Sfera iz Mostara i uz podršku Turističke zajednice HNŽ je privukao brojne posjetioce i mlade koji su imali priliku vidjeti i upoznati se sa novitetima brojnih izlagača i uživati u prikazanim revijama.