Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

Lars Gunnar Wigemark u posjeti brandu MojSan

U okviru debate "EU u posjeti lokalnim zajednicama" gospodin Lars Gunnar Wigemark, Šef delegacije Europske unije za BiH sa svojim timom je u okviru planiranih posjeta lokalnim zajednicama izrazio želju za posjetom vodećem proizvođaču sistema za

Šef Delegacije Europske unije i specijalni predstavnik EU za BiH
Prilikom posjete članova Kancelarije specijalnog predstavnika Europske unije u BiH (EUSR) proizvodnom pogonu našeg branda MojSan gosp. Wigemark je imao priliku razgovarati sa managementom i uposlenicima naše kompanije, upoznati se sa ciklusima u proizvodnji sistema za spavanje te sa novom investicijom u postrojenje započeto prošle godine. 
 
Ne krijući oduševljenje prijemom i novim investicijskim planovima gosp. Lars Gunnar Wigemark nam je zajedno sa svojim suradnicima poželio puno sreće u ostvarenju zacrtanih ciljeva.
 
Sve prisutne u prigodnom obraćanju managementa našeg branda MojSan smo upoznali sa dostignućima za 10 godina postojanja te je ova posjeta simbolični podstreh za dalje napredovanje u ostvarenju zadatih ciljeva. 
 
Obzirom da je investicija i razvojni planovi branda MojSan vezana za širenje na tržišta Europske unije, ova posjeta je značila upoznavanje delegecije EU na čelu sa gosp. Wigemarkom o bitnosti što skorijeg ulaska BiH u EU iz perspektive proizvođača, čime bi se olakšao plasman proizvoda svih domaćih kompanija na tržište EU a samim tim i branda MojSan.
 
Ova prilika je iskorištena da se simbolično gospodinu Wigemarku pokloni jedan od naših jastuka za što skorije ostvarenje sna o ulasku u EU. 
 
Hvala na posjeti!