Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

MojSan® investira u izgradnju nove fabrike

Pokretanje izgradnje nove fabrike madraca i pratećih proizvoda za spavanje

Novih 4.500 kvadratnih metara proizvodnog prostora
Kompanija Delibašić poliuretani d.o.o. iz Kaknja, vlasnik branda MojSan, investicijom od 3 miliona KM pokreće izgradnju nove fabrike madraca i pratećih proizvoda za spavanje. 
 
MojSan je vodeći domaći proizvođač sistema za spavanje gdje već duži niz godina uspješno poslujemo u segmentu proizvodnje i distribucije proizvoda za spavanje. Obzirom na povećanje prisustva i potražnje za vlastitim proizvodima na  tržištu  realizacija izgradnje nove fabrike kojom će se kapaciteti proizvodnje udvostručiti je slijed strateških koraka naše kompanije. Izgradnja nove fabrike sa 4.500 kvadratnih metara proizvodnog prostora će omogućiti primjenu najnovijih standarda proizvodnje u industriji sistema za spavanje. Održanje visokog nivoa kvaliteta proizvoda našeg branda će biti omogućeno zahvaljujući ulaganju u opremu i mašine u iznosu od preko 1 milion KM.
 
Investiciju izgradnje objekta i unaprjeđenje proizvodne linije ocjenjujemo kao jedan od najvažnijih strateških koraka u smislu pozicioniranja vlastitog asortimana  proizvoda za spavanje na inozemnom tržištu te povećanje konkurentnosti u skladu sa globalnim tehnološkim trendovima u ovoj industriji. 
 
Očekivani rok završetka radova na izgradnji novog MojSan proizvodnog postrojenja je proljeće 2018. godine te će otvorenje nove proizvodne linije simbolično biti 10. rođendan našeg branda.