Kako odabrati madrac? Kupovina na rate
Navigacija Pregled proizvoda
0

Hotelski program MojSan® madraca i box spring kreveta

«HOTEL 21» je konferencija koja simbolizira sve promjene u trendovima, zahtjevima gostiju i konkurenciji u 21 vijeku.

MojSan® sponzor Prve menadžment konferencije hotelijera i ugostitelja u BiH pod simboličnim nazivom “Hotel 21” održane u Hotel Malak Regency u Sarajevu
MojSan® kao moderna industrija sistema za spavanje za potvrdu visokog nivoa kvaliteta proizvoda ima i partnerstvo sa velikim brojem hotela i hotelskih lanaca u BiH ali i šire. 
 
Kreiranje proizvoda za spavanje nam je bio izazov kome smo se uspješno odazvali te kroz godine postali prepoznatljivo ime u ovoj industriji u BiH i šire. Naša želja da budemo vrhunski u ovom segmentu je rezultirala činjenicom da je MojSan® učestvovao u opremanju svih značajnijih i većih projekata novih hotela u BiH u posljednjih nekoliko godina. 
 
Bili smo sponzori Prve menadžment konferencije hotelijera i ugostitelja u BiH pod simboličnim nazivom “Hotel 21” koja se odrzava u Hotel Malak Regency u Sarajevo. Konferencija je bila namijenjena menadžmentima hotela i ugostiteljskih objekata, investitorima, turističkim agencijama, lokalnoj samoupravi i svima onima koji su direknto i indirektno vezani za turizam, ugostiteljstvo i hotelijerstvo.

 

MojSan® prati trendove u hotelijerstvu i u prilici je ponuditi proizvode za opremanje istih prema kategorizaciji i standardizaciji ove vrste objekata. Madraci hotelskog programa zadovoljavaju visoke kriterije čvrstoće i teškogorivosti materijala. U ponudi imamo razvijene posebne modele madraca, posteljina i jastuka prema kriterijima za pojedinu kategoriju i to od jedne do pet zvijezdica.
 
Brand MojSan® sa svojom hotelskom linijom madraca je prisutan u BiH, Hrvatskoj, Makedoniji, Austriji te Švicarskoj.
 
Na madracima MojSan® možete spavati u hotelima; Courtyard by Marriott® Sarajevo, Grand Hotel Neum, Hotel President Sarajevo, Pino Nature Hotel - Prvi Šumar Trebević, Hotel Festival Sarajevo, Krone Heritage Hotel Ilidža, Hotel Aqualina Ohrid-Makedonija, Concept Hotel Central Skoplje - Makedonija, Hotel Hills Sarajevo, Hotel Jadran Neum, Hotel Malak Sarajevo, Hotel Grad Sarajevo, Hotel Du Glacier Švicarska, Hotel The Dom Švicarska, Hotel Dubai Sarajevo, Hotel Hollywood Sarajevo, Hotel IN Međugorje, Hotel Jet Set Pale, Hotel Cryston Austrija, Hotel Eden Mostar, Hotel Boutique 36 Sarajevo, Hotel Drim Struga-Makedonija, te mnogim drugim.

Kvalitet nema alternativu što cijelim procesom servisiranja kupaca želimo održati na visokom nivou.